Hotel Astoria - Gent

Dit charme hotel, gelegen in het Gentse kunstenkwartier, behoort tot één van de laatste familiaal gerunde hotels in Gent. Astoria Hotel herbergt 27 stijlvol ingerichte kamers, voorzien van alle hedendaagse comfort. ’s Ochtends wordt u verwend met een vers en uitgebreid ontbijtbuffet, met huisgemaakte producten. Het hotel staat borg voor gezelligheid, warmte, charme en oog voor detail. Bij uw aankomst ontvangt u alle nodige info over de stad Gent, zodat u onmiddellijk een “welkom-thuis-gevoel" kan ervaren.

Lees meer ...

Ma non troppo - Aalst

In een historisch pand in het centrum van Aalst, waar 250 jaar geleden naarstige werksters sigaren rolden, is sinds jaren Allegro ma non troppo gevestigd. Wie het restaurant voor de eerste keer binnenstapt, staat versteld dat er zich achter elke hoek opnieuw een knusse ruimte bevindt
Naast klassieke snacks en een uitgebreide keuze aan overheerlijke salades, komt ook de verfijnde gastronoom er aan zijn trekken. De dagelijks veranderende suggesties zijn niet te versmaden.

Lees meer ...


Hotel Verhaegen - Gent

B&B Hotel Verhaegen biedt elegante kamers in een monumentaal 18-eeuws herenhuis met dezelfde naam. Het is gelegen in het historische hart van Gent en is ingericht in een combinatie van een moderne stijl en de meer traditionele elementen die dit gebouw karakteriseren. Bij mooi weer biedt de prachtige tuin een groene oase van rust waarin u heerlijk kunt ontspannen.

Lees meer ...